Gymnasiet Lärkan

Skriv till larkapp@maodesign.fi om du har några frågor, kommentarer eller utvecklingsidéer gällande appen. Skriv också om du önskar dig någon viss kortfilm till appen eller om du vill ha din kommentar med i pratbubblorna.

Svar på de mest förekommande frågorna kommer att samlas på denna sida.

Android

Tillsätt webbappen som en ikon till din skärm genom att bokmärka sidan. Bokmärket kan sedan kopieras till hemskärmen.

Apple

Appen är optimerad för både iPhone och iPad med iOS 7 eller nyare. Appen kan hämtas i App Store.

Ljudlöst. Om ljuden inte hörs när du spelar upp videor kan detta bero på att telefonen eller paddan är inställd på ljudlöst läge. Knäpp av det ljudlösa läget eller använd hörlurar.

Windows Phone

För att skapa en länk till din startmeny öppnar du webbappen, och väljer "Fäst på startskärmen" från menyn med de tre punkterna.

Öppna appen på Apples App Store här:

Öppna webbappen.

Gå in på webbappen här:

Öppna webbappen.